عدم توجه كافی به مبحث آموزش هنر در نظام آموزشی كشور از یك سو و اوقات فراغت نوجوانان و جوانان كه پیامد تعطیلات درازمدت مدارس و دانشگاهها در فصل تابستان است و از مهم ترین فرصت های دانش آموزان و دانشجویان به منظور كسب مهارت در رشته های هنری یا فنی به شمار میرود موجب احساس نیاز به فراگیری هنر ، به صورت خارج از برنامه رسمی آموزشی شده است . در این میان هنر های تجسمی جایگاه خاصی بین نوجوانان و جوانان داراست. به دلیل بومی بودن هنرهایی مانند خوشنویسی و نقاشی ایرانی ( مینیاتور ) ، اقبال عمومی برای فراگیری آنها در كنار هنرهای پایه ای مانند طراحی و نقاشی و گرافیك رو به افزایش و تزاید است .
طرح حاضر كه به احداث آموزشگاه هنرهای تجسمی با ظرفیت چهار كلاس برای آموزش هنرجویان در رشته های خوشنویسی، طراحی، نقاشی، گرافیك و مینیاتور اختصاص دارد نیـز قادر است ضمن حصول به هدف فوقالذكر ، نقش مهمی در غنی سازی اوقات فراغت پس از ساعات اشتغال به تحصیل یا تابستانی دانشآموزان و دانشجویان بر عهده گیرد.
ضمن اینكه با اجرای این طرح در كنار دستیابی به بازده مناسب اقتصادی ، زمینه اشتغال نیروهای متخصص و هنر مند فراهم میگردد. همچنین این طرح دارای این قابلیت است كه در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید.
239