پاورپوینت معماری مدل گردان MDA
معماری مدل گردان MDA میتواند نقش بسیار مهمی در این زمینه داشته باشد. این روش یک حرکت افراطی و خشک برای بهبود توسعه نرم افزار نیست، بلکه یک گام تکاملی است که گرایشهای مختلف بهبود توسعه نرم افزار را با هم متحد میکند. MDA سایر تلاشها انجام گرفته را زیر سوال نمیبرد و آنها را نقض نمیکند، بلکه هم راستا و هماهنگ با آنها سعی میکند صنعت نرم افزار را ارتقابخشد.
MDA سعی میکند از زبانهای مدلسازی نه تنها به عنوان زبان طراحی بلکه به عنوان زبان برنامه سازی نیز استفاده کند. برنامه سازی با استفاده از زبانهای مدلسازی میتواند باعث افزایش کیفیت، سودمندی و مانداری نرم افزار شود.
با این که زمان زیادی از معرفی MDA به جامعه صنعت نرم افزار نمیگذر د و هنوز استاندارهای آن کاملاً تکمیل و معرفی نشده است، با این حال تلاشهایی در جهت استفاده از ان در توسعه و یکپارچه سازی سیستمهای سازمانی در حال انجام است. هدف این گزارش تمرکز بر روی به کارگیری MDA در معماری سیستمهای سازمانی است. در این گزارش سعی شده است ضمن نگاهی اجمالی بر نیازهای یک معماری سازمانی، به جنبه هایی از MDA اشاره شود که میتواند در رسیدن به یک معماری سازمانی مطلوب مفید واقع شود. در واقع میخواهیم نشان دهیم چگونه موارد اشاره شده در MDAمیتواند جنبه هایی از معماری سازمانی را پوشش دهد، و چگونه باید این موارد را به کار گرفت تا به یک معماری سازمانی مطلوب دست یافت.
برای رسیدن به یک معماری سازمانی مطلوب باید یک متدلوژی معماری سازمانی و همچنین یک چارچوب معماری سازمانی نیز داشته باشیم. در این گزارش قصد نداریم به معرفی و ابداع متدولوژیهای معماری سازمانی به کمک MDA بپردازیم. همچنین نمیخواهیم یک چارچوب معماریسازمانی ارائه کنیم.
فهرست :
معماری مدل گردان MDA چیست؟
هدف این گزارش سمینار چه هست و چه نیست؟
ماموریت OMG و نقش معماری MDA در این ماموریت
چگونه معماری MDA استانداردهای مختلف را یکپارچه می کند؟
معرفی معماری MDA
مفاهیم بنیادی MDA
سیستم System
مدل Model
معماری Architecture
دیدگاه View point
دید View
سکو Platform
برنامه کاربردی Application
مدل مستقل از محاسبه Computation Independent Model
مدل مستقل از سکو Platform Independent Model
مدل خاص سکو Platfform Specific Model
مدل سکو Platform Model
تغییر شکل مدل Model Transformation
سرویس های فراگیر Implementation
160