ایمیل

کلمه عبور

نوع پنل


رمز عبور را فراموش کرده ام

فروش شارژ اینترنتی ایرانسل ,  همراه اول , تالیا , رایتل ...سایت خود را طراحی کنید
خانواده یکی از رکن های اصلی جامعه به شمار می رود دستیابی به جامعه سالم آشکارا در گرو سلامت خانواده است و تحقق خانواده سالم مشروط به برخورداری افراد آن از داشتن رابطه های مطلوب با یکدیگر است در چنین نظامی افراد با علایق و دل بستگی های عاطفی نیرومند دیرپا و متقابل به یکدیگر پیوسته اند این دل بستگی ها اگر چه شاید شدت وحدت شان در طی زمان کاسته شود اما
دسته بندی علوم پایه
بازدید ها 1516
فرمت فایل pptx
حجم فایل 9.888 مگا بایت
تعداد صفحات فایل 42
قیمت: 22,000 تومان
پاورپوینت اثر بخشی درمان گروهی با رویکرد

فروشنده فایل

کد کاربری 1146
کاربر

پاورپوینت اثر بخشی درمان گروهی با رویکرد

الیس (1980) رضایت مندی زناشویی را احساسات عینی از خشنودی رضایت و لذت تجربه شده توسط زن و شوهر موقعی که تمام جنبه های ازدواج شان را در نظر بگیرند، تعریف می کند. رضایت و لذت یک متغیر نگرشی است و بنابراین یک خصوصیت فردی زن و شوهر محسوب می شود. طبق نظر فوق، رضایت زناشویی در واقع نگرش مثبت و لذت بخش است که زن و شوهر از جنبه های مختلف روابط زناشویی دارند(پورمیدان ،1393). ادراک زن یا شوهر از میزان، شدت و دامنه مشکلات موجود در رابطه منعکس کننده سطح رضایت زناشویی آنهاست و رضایت زناشویی حالتی است که طیّ آن زن و شوهر از ازدواج با یکدیگر و با هم بودن احساس شادمانی و رضایت دارند(رحمانی،1393).

 وینچ (1974) معتقدند که رضایت زناشویی انطباق بین وضعیّت موجود و وضعیت مورد انتظار است. طبق این تعریف رضایت زناشویی زمانی محقق می گردد که وضعیت موجود در روابط زناشویی با وضعیت مورد انتظار فرد منطبق باشد(رجبی ،1393). راههای مختلفی برای تعریف رضایت زناشویی وجود دارد.

 

بهترین تعریف را هاکینز (1967) ارایه کرده است. او رضایت زناشویی را احساس خشنودی، رضایت و لذت توسط زن و شوهر زمانی که همه ی جنبه های ازدواج خود را در نظر می گیرند تعریف می کند(بیرامی،1391).

.

یکی از ویژگی های مهم شخصیتی که در موفقیت ما نقش عمده ای ایفا می کند، مسئولیت پذیری است. روان شناسان تعریف دقیق تری از این ویژگی ارائه داده اند.

 سرتو(1989)  مسئولیت پذیری را یک الزام و تعهد درونی از سوی فرد برای انجام مطلوب همۀ فعالیت هایی که بر عهدۀ او گذاشته شده است، تعریف می کند و معتقد است که مسئولیت پذیری از درون فرد سرچشمه می گیرد(یاسمی نژاد،1393).

 

نتایج مطالعات گوناگون نشان داده است که خوشبختانه مسئولیت پذیری ارثی نیست، بلکه معنا و مفهومی قراردادی، اخلاقی و تربیتی است که می تواند در هر زمانی فرا گرفته شود. مسئولیت به معنای ضمانت و تعهد است. مسئولیت چیزی با کسی بودن، یعنی به گردن او، در عهده او، در ضمان و پایبندی او بودن است. بنابر این هر گاه انسان متعهد به انجام کاری می‌شود در حقیقت مسئولیت انجام آن کار را پذیرفته است(غلامی،1393).

 

 

بلانکت (2003) عقیده دارد که مسئولیت پذیری از خانواده یعنی جایی که والدین پاسخگوی اعمال و رفتار خود و فرزندانشان هستند و مسئولیت زندگی آنها را بر اساس دسته ای از معیارها و استانداردها پذیرفته اند، آغاز می شود.

 

 بارزترین ویژگی روان‌درمانی وجودی- انسانگرایانه تأکید این رویکرد بر رابطه درمانی و نقش آن در ایجاد تغییر فکری، عاطفی، رفتاری و ارتباطی مراجع باشد.

بوجنتال در روش وجود- انسانگریانه ابداعی خود بر تجربه حضور  جستجوی درونی تأکید می‌کند. او روش خود را یک نوع روان درمانی عمیق دانسته و آن را از ترکیب روش وجودی و انسانگرایی ابداع کرده است. در بعد وجودی حضور فعلی و واقعی مراجع در درمان و در بعد انسان‌گرایی یکپارچگی فرد را مدنظر قرار داده است. بنابراین در این روش شخص ضمن تجربه کردن کلیت هدفمند ارگانیسم خود می‌تواند آگاهی و درک شهودی و ذهنی را از مفاهیم اصیل زندگی افزایش دهد(بوجنتال و بریک، 1992).

هدف اصلی در اینجا کمک به حضور واقعی در هستی است. یعنی گروه درمانی وجود ـ انسان‌گرایانه هم مثل درمان انفرادی به اعضا کمک می‌کند تا ارتباطی واقعی و اصیل با زندگی و پدیده‌های آن برقرار کنند. این کار از طریق افزایش سطح آگاهی اعضاء انجام می‌شود. ویژگی گروه‌های وجودگرا آن است که به جهان واقعی شباهت بیشتری دارد و ارتباط با سایر اعضاء به عنوان بخشی از جهان به هر عضو گروه کمک می‌کند تا خود و دنیای پیرامون را آنگونه که واقعاً هست کشف نماید .(کورسینی، 2005).

 

روان درمانی وجودی براساس دیدگاه خود نسبت به زندگی انسان ،به اهمیت زندگی او می پردازد.روان درمانی وجودی نگرشی به موضوع های زندگی چون زندگی و مرگ،آزادی ،مسئولیت نسبت به خود و دیگران ،یافتن معنا در زندگی و پرداختن به مفهوم بی معنایی است.

این رویکرد درمانی بیش از سایر دیدگاه ها به بررسی آگاهی انسان از خود و توانایی او در نگریستن به ماورای مشکلات خویش و مسائل وجودی می پردازد.در این رویکرد تلاش نمی شود درد و رنج انسان از بین برود،زیرا زندگی انسان لحاظ ماهیتی توام با رنج است.در عوض به انسان ها کمک می شود با پذیرش واقعیت درد و نج برای دردهای زندگی معنا بیابند که در این صورت دردها لذت بخش خواهند شد.

 پژوهش حاضر به دنبال پاسخ دادن به این مسئله است که :

آیا روان درمانی گروهی وجودی بر افزایش مسولیت پذیری و رضایت زناشویی زندانیان مرد زندان مرکزی بجنورد تاثیر داشته است؟

 

 

فایل های مرتبط ( 2 عدد انتخاب شده )
پاورپوینت فولد و چین و لایه
پاورپوینت فولد و چین و لایه
قیمت: 16,000 تومان
دانلود پاورپوینت فولد و چین و لایه دانلود پاورپوینت فولد و چین و لایه
مبانی نظری و پیشینه تحقیق موسیقی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق موسیقی
قیمت: 15,000 تومان
دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق موسیقی دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق موسیقی
سایت خود را طراحی کنید
پشتیبانی از تمامی بانک ها-فایل بوکر

بالا