.7از آنجا كه درس سیاستهای بازرگانی در زمرة آخرین درسهای تحصیلی میباشد ، در صورت نیاز در زمینهها یا رشتههای دیگر باید از اساتید مختلف كمك گرفت.
.8امكان دارد سایر دانشجویان در زمینههای عملی و اجرایی از تواناییهای خاص برخوردار باشند كه بتوانند نقاط ضعف شما را از بین ببرند. بنا براین ، یك روحیه همكاری بوجود آورید تا در گروه رقابت سازنده بوجود آید.
.9موردی را كه میخواهید به كلاس ارائه كنید چندین بار بخوانید تا مبادا چیزی از قلم افتاده باشد.
10.هنگامی كه به عنوان یك گروه یك تجزیه و تحلیل موردی تهیه میكنید ، به صورت چند تیم جداگانه درآیید تا هر تیم به مسائل داخلی و خارجی شركت مورد نظر بپردازد. هر تیم باید گزارش كار خود را به عنوان یك مقاله جداگانه بنویسد و سپس نسخهای از آن را به سایر اعضای گروه بدهد.
11.در پایان هر نشست گروهی ، تكلیف هر یك از گروهها برای نوبت و نشست بعدی تعیین شود.
12.با نشاط و شاداب باشید.
13.روی نقاط قوت هر یك از اعضای گروه حساب كنید ؛ به افراد ، با توجه به نقاط قوتشان كارهایی را واگذار نمایید.
14.برای خود و اعضای تیم هدفهایی را تعیین نمایید ؛ بودجه تأمین این هدفها را مشخص كنید.
15.با كتابخانه دوستی صمیمی شوید.
16.روح همكاری و نگرش مثبت را تقویت كنید و اعضای گروه را تشویق به مشاركت وتعامل نمایید. در مورد قضاوت درباره اعضای گروه عجله نكنید.
17.در سراسر فرایند تجزیه و تحلیل موردی خلاق و نوآور باشید.
18.برای كاركردن آماده باشید. گاهی ایجاب میكند كه بیش از سهم خود كار كنید. آن را با آغوشی باز بپذیرید و هر آنچه از دستتان برمیآید انجام دهید تا موجب حركت هر چه یشتر تیم شود.
19.در موردی كه در دست دارید به گونهای بیندیشید كه گویا در دنیای واقعی در حال رخ دادن است ؛ مبادا تجزیه و تحلیل موردی را به یك فرایند مكانیكی تبدیل نمایید (آن را تا آن اندازه كوچك كنید).