این پاورپوینت در مورد فنون تبلیغات و بازاریابی وانواع تحقیقات بازاریابی و روش های تحقیق در بازاریابی در ۱۲۵ اسلاید کامل و شامل پاورپوینت فنون تبلیغات و بازاریابی وانواع بازاریابی انگیزشی مدیر بازاریابی تحقیقات بازاریابی و روش های تحقیق در بازاریابی،بازارریابی تبلیغات بازاریابیُ انواع بازاریابی تحقیقات بازاریابی MARKETING تعاریف بازاریابی بازاریابی همزمان بازاریابی حافظتی بازاریابی تضعیفی بازاریابی مقابله ای وظیفه مدیران بازاریابی و... میباشد.
v بازاریابی شامل شناخت نظام بازار و نیازها و خواسته هاورفع آنها ازطریق مبادلات مطلوب است .
v بازاریابی یعنی انجام فعالیتهایی مثل خرید و فروش کالا،حمل و نقل و انبار کردن آن
v بازاریابی به مجموعه ای از فعالیتهای بازرگانی اطلاق می شود که جریان کالاها یا خدمات را از تولیدکننده تا مصرف کننده یا استفاده کننده نهایی آن هدایت می کند.
v بازاریابی عبارت است از فرایندی که طی آن افراد و گروهها، از طریق تولید و مبادله کالا و فایده با دیگران، خواسته ها و نیازهای خود را تامین می کنند.
v بازاریابی در بازرگانی پیشرفته به معنی طیف وسیعی از فعالیتهای تحقیقاتی، طراحی،تدارکات، تولید، بیمه، کنترل کیفیت، انبارداری، آماده سازی برای مصرف، تعیین قیمت، تعیین عوامل فروش، شناسایی مشتری، بسته بندی، فروش و خدمات پس از فروش است به طوری که توزیع وانتقال کالا به مصرف کنندگان دور و نزدیک را تسهیل نماید.
بازارگرایی :گرایش به بازار و نیازهای مشتری كه اولین ویژگی بازاریابی جدید است به عنوان یك فرهنگ و بینش پذیرفته شود .
بازارشناسی : شناخت بازار تلاشی نظام مند است برای گردآوری ، ضبط و ثبت اطلاعات مربوط به همه اجزای تشكیل دهنده نظام بازار مانند خریداران بالقوه و بالفعل ، فروشندگان ، واسطه های گوناگون ، رقبا ، سازمانهای تسهیلاتی و خدماتی و در نهایت همه عواملی كه بر نظام بازار تاثیر دارند .
بازاریابی : بخش بندی یا تقسیم بازارها و تعیین محصولات شركت برای مناسبترین بازارها .
بازارسازی : نفوذ در بازار و معرفی و شناساندن سازمان و محصولات و خدمات آن با استفاده از عوامل قابل كنترل بازاریابی (محصول، قیمت ، توزیع و پیشبرد فروش )
بازارگردی : شركت كردن در نمایشگاهها ، بازدید از بازارهای گوناگون و بودن در محیط بازار دیدگاه مدیران را بازتر و گسترده تر می سازد .
بازار سنجی : بررسی و ارزیابی گذشته و استفاده از تجربیات . تحلیل موقعیت بازار با توجه به آنچه هستیم و داریم و آنچه باید داشته باشیم .
بازارداری : حفظ مشتری و ایجاد زمینه برای بازگرداندن او به سوی خود .
بازارگرمی : تبلیغات و تشویقات به موقع جهت آگاه ساختن ، متقاعد ساختن و ترغیب مشتریان برای ارتباط بیشتر با سازمان .
بازار گردانی : مدیریت بازار كه شامل برنامه ریزی ، اجرا و كنترل امور گوناگون بازار و ابعاد مختلف بازاریابی است .